TRÅDLØSE DATAFORBINDELSER

Trådløse dataforbindelser

Torp Telekom designer en løsning med fokus på sikkerhed af dine data og som sparer den dyre kabelinstallation.

Hvad bruges trådløse dataforbindelser til?

Trådløs forbindelse er en overførsel af data uden brug af kabler udelukkende vha. Radiobølger. Er der behov for et smalbåndet link til en ubemandet facilitet tæt på din infrastruktur eller en højkapacitets forbindelse med høj driftssikkerhed til en produktionsfacilitet 20 kilometer fra din infrastruktur.

Fordele ved trådløse dataforbindelser:

Meget viden og data er i dag lagret og overført via digital data. Derfor er beskyttelse af din data vigtig. Specielt hvis data skal krydse 3’ parts ejendom.

En trådløs dataforbindelse er ingen undtagelse. Torp Telekom kan levere en sikker og dokumenteret forbindelse i for eksempel AES256.

En ting er datasikkerhed, noget andet er driftsikkerhed. Nedbrud i din datakommunikation kan betyde produktionsstop, forsinkelser, uproduktive medarbejder, etc.

Torp Telekom har viden om og kompetencer til at beregne driftsstabiliteten på din forbindelse. Dette er vigtigt at dokumentere i et design af trådløse datalinks således at de rigtige tiltag kan tages inden du oplever en dårligt designet forbindelse, i form af udfald og driftsforstyrrelser.

En trådløs dataforbindelse er desuden kendetegnet ved at den muliggør tilvejebringelse af netværk hvor det ellers ville have været umuligt at ligge kabel p.g.a afstand eller terrænets beskaffenhed.

Trådløse dataforbindelser kan kobles direkte på dit eksisterende netværk, fiber kabel eller måske A-DSL.

Torp Telekom kan designe den forbindelse du skal bruge.

  • Etablering af internet til WiFi
  • Forbindelser til vejrstationer, pumpestationer etc.
  • Forbindelse til lagerhaller eller fjern kontorer

Erfaring og eksempler på løsninger:

Kim Torp Hansen har designet og installeret en mængde af trådløs dataforbindelse installationer indenfor mange forskellige brancher med stor grad af variation i kompleksitet. Kim Torp Hansen har været involveret i design og projektering af flere trådløse dataforbindelser i offshore sektoren, men har du brug for en mindre løsning på for eksempel hjemmekontoret eller campingpladsen er det også en opgave som kan løses. Ingen opgave er for stor eller lille for Torp Telekom