REFERENCER

Vores kunder er glade for at arbejde med os

“Jeg har haft en god kontakt til Kim, der ved hvad han har med at gøre”

Radio kommunikationsanlæg til Vesterskov Landbrug ved Sønderborg

I starten af 2020 installerede Torp Telekom et fastmonteret radio kommunikationsanlæg til Vesterskov Landbrug ved Sønderborg. Dette muliggør korte og hurtige beskeder mellem kollegaer i traktorer og maskiner, der kan være ude at køre med kilometers afstand. Her kan mobiltelefonen være både besværlig og langsom. Desuden er mobiltelefoner afhængige af at der er et netværk i området, og det er ikke altid tilfældet ude på landet. 

På Vesterskov Landbrug oplever de at de skal give mange korte beskeder og det er simpelthen lettere at gøre over radioen. Det installerede anlæg sørger for at 15 medarbejdere er bundet sammen med tre kanaler på en lukket frekvens, som muliggør stabil og effektiv kommunikation mellem alle, som i sidste ende kan spare medarbejderne for en masse tid. 

“Jeg har haft en god kontakt til Kim, der ved hvad han har med at gøre”

Peter Bertram, Driftsleder ved Vesterskov Landbrug

Fuldtids konsulent i 2 store vindmølleprojekter 

Siden 2016 har Kim Torp Hansen været fuldtids konsulent i 2 store vindmølleprojekter for en stor dansk offshore vind udvikler.

SCADA* Radioingeniør til et stort havvindmøllepark (752 mega watt, 94 x 8,1 mega watt) projekt i Holland for en stor dansk offshore vind udvikler (2018 Jan – til nu).

  • Udføring af teknisk kontrakt overvågning, kvalitetssikring, FAT- og SAT-repræsentation samt implementering og test af vindmølleparkens offshore telekom aktiver: TETRA, VHF marine og luftfart, AIS, ADS-B og digital kontrol og overvågning af vindmølleparkernes telekommunikationssystemer.
  • Kommunikationssystemet blev leveret før tid til at være operationel under anlægsfasen for vindmølleparken i modsætning til at være klar til drift.

SCADA* kabelingeniør til en stor vindmøllepark på den britiske østkyst (2016-2018 feb)

  • Designede og overvågede installationen af hele vindmølleparkens IT-kabelinfrastruktur, lige fra designfase til fabrik og værft installations kvalitets kontrol. Verificering på offshore installationer samt undersøisk fiberoptisk kabelsplicing og målekvalitetskontrol
  • Kontraktovervågning og installation af et trådløst bredbånds radiosystem på installations- og servicefartøjer i vindmølleparken.
  • Derudover blev forskellige sideprojekter såsom fiberoptisk kabel opkobling på hotelriggen og trådløst bredbånd til servicefartøjer udført når hovedprojektets arbejdsbelastning naturligt var lav.

* SCADA – I dette tilfælde benævnelsen på afdelingen for elektronisk kommunikation og dataovervågning

– Din partner i trådløs kommunikation